Over Ons

Solar Construct Nederland is de Nederlandse producent van het gelijknamige gepatenteerd PV-montagesysteem. PV staat voor photo voltaïsch of te wel zonnepanelen. Het Solar Construct Nederland dak-montagesysteem is ontstaan uit uitgebreide praktijkervaring en de “keep it simpel”-filosofie.

Solar Construct Nederland biedt dé oplossing om op een snelle, effectieve en veilige manier een zonnepanelen systeem op een schuin dak te bevestigen.

Solar Construct Nederland heeft een oplossing voor zowel het horizontaal als verticaal plaatsen van het montageprofiel op een schuin dak. Tevens past het montagesysteem op elk schuin dak mits de ondergrond voldoende sterk is.

Het Solar Construct Nederland montagesysteem is ontwikkeld voor een pannen-, bitumen- en staal dak. De verstelbare dakhaak is geschikt voor elke normaal toegepaste combinatie panlat-dakpandikte. Het gepatenteerde rotatiegedeelte zorgt ervoor dat in een handomdraai het montageprofiel wordt bevestigd aan de dakhaak.

Het succes van Solar Construct Nederland is in een paar zinnen verklaard. Met een eigen montagesysteem voor zonnepanelen spelen we in op de behoefte van installateur en groothandel. In eerste instantie met een systeem voor schuine daken, tegenwoordig ook met oplossingen op een plat dak. En steeds meer zoeken we met installateurs naar antwoorden op specifieke vragen.

Samenwerking op alle fronten Daar staan we voor. Binnen een compacte organisatie met korte lijnen houden we de contacten graag persoonlijk. Niet voor niets zijn al onze systemen ontwikkeld in nauw overleg met de markt. En die samenwerking gaat nog verder. We werken samen met partners in Europa en daarbuiten.

Keurings- en certificerende instanties kennen we goed. En we zijn vooral trots op onze samenwerking met sociale werkplaatsen. Niet alleen omdat daardoor een grote groep van mensen zinvol aan de slag is, maar ook door hun essentiële bijdrage aan de kwaliteit van onze systemen.

Dat maakt ook voor u de samenwerking met Solar Construct Nederland plezierig. Van administratie tot logistiek: service staat bij ons met hoofdletters geschreven. Wat kunnen we voor u doen?

Assembleren met een Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Met ons montagesysteem streven we een belangrijk maatschappelijk doel na: de druk op de fossiele brandstoffen verminderen. Bij Solar Construct Nederland gaan we graag nog een stap verder in het nemen van onze verantwoordelijkheid. Daarom werken we voor de assemblage van onze systemen nauw samen met sociale werkplaatsen.

Drie van die werkplaatsen zijn het inmiddels. Met de groei die ons bedrijf doormaakt, groeit ook de werkgelegenheid. Gemiddeld hebben 60 medewerkers een dagtaak aan het assembleren van de verschillende onderdelen.

Medewerkers die misschien wel een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, maar héél dicht bij ons product staan. Eén voor één zijn ze scherp, gemotiveerd en vooral gepassioneerd.

Maximaal Gecertificeerd, Optimaal Gecalculeerd

Als het ergens op zekerheid aankomt, is het wel bij werken op hoogte. Ook bij de toepassing van het montagesysteem voor PV-panelen.

In de ontwikkeling en doorontwikkeling van onze systemen betrekken we ook specialisten. En vooral installateurs die als geen ander de dagelijkse praktijk kennen.

Certificeringen

Daardoor introduceren we een innovatie pas, als de bedrijfszekerheid is gewaarborgd. En daarom laten we onze systemen ook testen en certificeren door onafhankelijke instanties, zoals BDA, TNO en KIWA. Ook beantwoorden onze materialen aan NEN 7250, die prestatie eisen stelt aan de bouwkundige aspecten van systemen voor zonne-energie. Een eigen kwaliteitsmanager houdt continu zicht op onze hoge eisen.

Vraag de calculator aan

We maken het u graag makkelijk. Ons klantvriendelijke calculatiesysteem geeft u snel inzicht in het aantal benodigde materialen. De bijbehorende materiaallijst kunt u uitprinten en/of opslaan als PDF.

Volg ons op Facebook

2 weeks ago

Solar Construct NL

En we zijn er trots op! De FD Gazelle Award 2018 is opgehaald en gaat een mooi plaatsje krijgen. Volgend jaar een derde? ...

En we zijn er trots op! De FD Gazelle Award 2018 is opgehaald en gaat een mooi plaatsje krijgen. Volgend jaar een derde?Image attachment

 

Comment on Facebook

Gefeliciteerd heren 👍

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd. Goed bezig!

Gefeliciteerd top 👍

gefeliciteerd

Gefeliciteerd

Bedankt voor de felicitaties! 👊🏻

Goed bezig gefeliciteerd

+ View previous comments

3 weeks ago

Solar Construct NL

Deze mooie foto van Vriend Duurzaam zegt genoeg toch? Tevreden installateurs die voor het eerst in aanraking komen met ons platdak systeem en zeer happy zijn met het systeem! En het ziet er superstrak uit, complimenten heren! ...

Deze mooie foto van Vriend Duurzaam zegt genoeg toch? Tevreden installateurs die voor het eerst in aanraking komen met ons platdak systeem en zeer happy zijn met het systeem! En het ziet er superstrak uit, complimenten heren!

3 weeks ago

Solar Construct NL

Successen mag je vieren, dus een lekker champagneontbijt! Wat een bijzonder mooie oktobermaand, maar we focussen ons alweer op november! ...

Successen mag je vieren, dus een lekker champagneontbijt! Wat een bijzonder mooie oktobermaand, maar we focussen ons alweer op november!

 

Comment on Facebook

Dat is wel heel gezellig.

Proost heren 👍

Niet te veel eten jullie daar deed ronald ook al op patijnenburg

Goed team zo 👌

Cheers👍

Pracht bedrijf gefeliciteerd heren 👏👏👏

+ View previous comments

Load more

Heeft u nog vragen?
Bel

+31 (0)85 - 77 37 727